forex trading logo

Εικόνα

GDA_1849.jpg
Πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ

Η Επιστημονική Ομάδα Υποστήριξης του Προγράμματος του ΥΠΑΙΘΠΑ με τίτλο Ε.Υ.Ζ.Η.Ν.(Εθνική Δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων), μας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή:

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ- ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΘέμαΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ε.Υ.ΖΗ.Ν.

Αγαπητέ κ. Διευθυντή/ Αγαπητή κα Διευθύντρια,

Εκ μέρους της Επιστημονικής Ομάδας Υποστήριξης του Προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας Ε.Υ.ΖΗ.Ν., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για τη συνεργασία σας στη διεκπεραίωση του Προγράμματος Ε.Υ.ΖΗ.Ν. για το σχολικό έτος 2012 ?2013.

Το Πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν. ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη τη χώρα χάρη στην επιστημονική δουλειά ενός πολύ μεγάλου αριθμού συναδέλφων εκπαιδευτικών. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος αξιολογήθηκαν η φυσική κατάσταση, οι διατροφικές συνήθειες και τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά ενός τόσο μεγάλου αριθμού μαθητών, και ενημερώθηκαν οι γονείς τους για αυτά τα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την υγεία των παιδιών τους.

Η Επιστημονική Ομάδα υποστήριξης του Προγράμματος Ε.Υ.ΖΗ.Ν. είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείτε σε δράσεις του σχολείου σας που προσβλέπουν στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και της σωματικής δραστηριότητας των μαθητών αλλά και των οικογενειών τους.

Με εκτίμηση,

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος

Συντώσης Λάμπρος

Καθηγητής

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.