forex trading logo

Εικόνα

DSCN0036.JPG
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Global Arts
Η εκδρομή των μαθητών της Α' και Β' τάξης του δημοτικού σχολείου μας στο εκπαιδευτικό κέντρο Global Arts Studios στην Κόρινθο, ήταν μια μοναδική εμπειρία γεμάτη δημιουργικότητα! Οι μαθητές έλαβαν μέρος σε δύο ξεχωριστές δραστηριότητες που τους έκαναν να ανακαλύψουν τον κόσμο της τέχνης με νέο και διασκεδαστικό τρόπο.
Η πρώτη δραστηριότητα αφορούσε τη ζωγραφική προσώπου. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να σχεδιάσουν πρόσωπα με την καθοδήγηση του καλλιτέχνη, η οποία γινόταν βήμα βήμα. Στο τέλος όλοι έδειξαν τις ζωγραφιές τους και πήραν μαζί τους τις φανταστικές δημιουργίες τους!
Η δεύτερη δραστηριότητα αφορούσε στη δημιουργία παραμυθιού. Οι μαθητές σε έναν παραμυθενιο χώρο κλήθηκαν να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες, δημιουργώντας χαρακτήρες και κόσμους με τη χρήση χρωμάτων, σχεδίων και φαντασίας. Τα παραμύθια τους έλαβαν ζωή, και οι μικροί συγγραφείς αισθάνθηκαν υπερήφανοι για τις δημιουργίες τους.
Αυτές οι δύο δραστηριότητες ενέπνευσαν τους μαθητές και τους άνοιξαν νέους δρόμους στον κόσμο της τέχνης και της φαντασίας.
 
 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.