forex trading logo

Εικόνα

DSCN0041.JPG
Διακρίσεις για την συμμετοχή στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό συγγραφής Παραμυθιού

Αγαπητές & αγαπητοί συνάδελφοι, καλή σας μέρα κ καλό μήνα!

Ο 1ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Συγγραφής Παραμυθιού ολοκληρώθηκε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία αναφορικά με την ποσότητα κ την ποιότητα των συμμετοχών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση!

Τα κείμενα των παιδιών έχουν αποδελτιωθεί κ αποσταλεί στις κριτές του διαγωνισμού. Στο σύνολό τους πρόκειται για εκπαιδευτικούς, οι οποίες είναι Σχ. Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης κ Προσχολικής Αγωγής, αφηγήτριες παραμυθιών κ συγγραφείς παιδικών βιβλίων, με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα.

Σας επισημαίνουμε ότι οι διοργανώτριες του διαγωνισμού, Βιργινία Αρβανιτίδου κ Κυριακή Μιζαμίδου, είμαστε οι μόνες που έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία των συγγραφικών ομάδων, αλλά δε συμμετέχουμε στην κριτική επιτροπή των κειμένων, ενώ οι κριτές παραλαμβάνουν ανώνυμα κείμενα κ δεν έχουν κανέναν τρόπο πρόσβασης στα παραπάνω στοιχεία.

Έτσι εξασφαλίζεται η ανώνυμη κ κατά συνέπεια δίκαιη κρίση των κειμένων των παιδιών.

Επιδίωξή μας είναι να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία κρίσης κ να κοινοποιήσουμε τα αποτελέσματα πριν τη λήξη του διδακτικού έτους, οπότε κ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού κ θα σταλούν τα Βραβεία.
Ωστόσο, θεωρούμε σημαντικό να παραλάβετε τις Βεβαιώσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών κ τους Επαίνους των μαθητών κ μαθητριών νωρίτερα κ γι' αυτό σας τους προωθούμε με το παρόν μήνυμα.

Με εκτίμηση
Δρ. Βιργινία Αρβανιτίδου MSc
Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων
της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης

 

διαγωνισμός παραμυθιού 1 001

 

 

διαγωνισμός παραμυθιού 2 001

 

diagonismos paramithi 1

 

diagonismos paramithi 2

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.