forex trading logo

Εικόνα

GDA_1881.jpg
Make a Wish

Το σχολείο μας συμμετέχει στις δράσεις του προγράμματος Make a Wish.Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες μεταμορφώνοντας τη ζωή τους!

Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δίνεται τη δυνατότητα σε κάθε παιδί με το συμβολικό ποσό των 2?, να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, "μαγικά" μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Στο Σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η διάθεση συνολικά 200 αστεριών και το ποσό ήδη έχει αποσταλεί στον οργανισμό Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

 

make_a_wish.jpg

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.