forex trading logo

Εικόνα

P1010034.JPG
Εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του διδακτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, η σχολική εορτή για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Την εορτή επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄Τάξης με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών των τμημάτων τους κ.κ. Ντίνας Κώρου και Ελένης Ρεμπέλου, της εκπαιδευτικού Μουσικής κας Φιλίας Πομόνη και του εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής κου Γρηγορίου Ορφανουδάκη.

Η εορτή διανθίστηκε από αφηγήσεις, ποιήματα, προβολές αρχειακού υλικού, τραγούδια από τη χορωδία και θεατρικά δρώμενα.

Στο τέλος της εορτής η Διευθύντρια του Σχολείου μας κα. Θεώνη Μαυροματίδου παρέδωσε τη σημαία στη σημαιοφόρο και τους παραστάτες.

26OCT18-1

26OCT18-2

26OCT18-3

Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου η σημαία  μαζί με όλη την Στ΄ Δημοτικού θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 09.15π.μ. για να μεταβούν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας για τη δοξολογία. Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας θα εκφωνήσει η Διευθύντρια του Σχολείου μας κα. Θεώνη Μαυροματίδου.

Οι υπόλοιπες τάξεις θα συγκεντρωθούν στο σχολείο στις 10π.μ. για να προετοιμαστούν για την παρέλαση που θα ακολουθήσει μετά την κατάθεση στεφάνων.

(Επιμέλεια ανάρτησης - Φωτογραφίες: Κώστας Μυλωνόπουλος)

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.