forex trading logo

Εικόνα

Πολυτεχνείο_2.jpg
Τα παραμύθια των Χριτουγέννων
ΤηνΠέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, δύο μέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, τα παιδιά του Δ2 πραγματοποίησαν στην τάξη τους γιορτή χριστουγεννιάτικου βιβλίου. Στη δράση αυτή πρωταγωνιστές ήταν τα βιβλία και οι μαθητές.
Τα παιδιά διάλεξαν το αγαπημένο τους παραμύθι, χωρίστηκαν σε ομάδες και αφού το διάβασαν καλά, μοίρασαν ρόλους και εργάστηκαν για την παρουσίασή του. Η ανάγνωση, ο προφορικός και γραπτός λόγος, η ομαδικότητα, η συνεργατικότητα και άλλες ακόμη δεξιότητες καλλιεργήθηκαν μέσα από αυτή τη διαδικασία. Κυρίως, όμως, καλλιεργήθηκε η αγάπη για το βιβλίο καθώς τα παιδιά διαπίστωσαν πως μέσα από τις σελίδες του μπορούν να ταξιδέψουν δημιουργικά.
Στο τέλος μάλιστα της δράσης το κάθε παιδί έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό του… πως στο χρόνο που θα έρθει θα διαβάσει πολλά ακόμα παραμύθια!
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Καλά Χριστούγεννα Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 08:30πμ στην τάξη μας θα γίνει γιορτή χριστουν εννιάτικου παραμυθιού. Πρόγραμμα 08:30H Φρικαντέλα 10:00 Ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα 10:45 To ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ာ ένα αστεράκι 12:35 To παιδί των Χριστουγέννων"
 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.