forex trading logo

Εικόνα

DSCN0159.JPG
Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη και την Πινακοθήκη της Κορίνθου
Η εκδρομή των μαθητών της Α' και Β' τάξης στην Πινακοθήκη και στη Βιβλιοθήκη της Κορίνθου ήταν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη μάθηση και διασκέδαση. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη συλλογή έργων τέχνης της Πινακοθήκης, μαθαίνοντας για την ιστορία και την αισθητική διάσταση των εκθεμάτων. Η ξενάγηση από την υπεύθυνη της Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου τους επέτρεψε να κατανοήσουν καλύτερα τη σημασία της τέχνης και την εξέλιξή της μέσα στους αιώνες.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τη Βιβλιοθήκη της Κορίνθου, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους της και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τα πολλά και διαφορετικά βιβλία που απευθύνονταν σε όλες τις ηλικίες. Η βιβλιοθήκη προσέφερε επίσης διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο "Τα άστρα και οι μύθοι τους", όπου τα παιδιά έμαθαν πώς γεννήθηκε η σελήνη και πόσο αρχαία είναι η γη μας.
Η εκδρομή αυτή όχι μόνο ενίσχυσε τις γνώσεις τους αλλά και καλλιέργησε την αγάπη τους για την τέχνη και τη λογοτεχνία, αφήνοντάς τους με όμορφες αναμνήσεις και νέες εμπειρίες!
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που μελετούν, βιβλίο και κείμενο
 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.