forex trading logo

Εικόνα

DSC03717.JPG
Ευχαριστήρια επιστολή

Μετά την ολοκλήρωση των Σχολικών Πρωταθλημάτων Λυκείων και των « Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ΄ΑΣ » Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων που διεξήχθησαν στο Νομό μας κατά το σχολικό έτος 2015-16, ο πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους Δ/ντές των Σχολικών Μονάδων για τη βοήθεια και την αμέριστη κατανόηση που επέδειξαν αυτή τη δύσκολη για όλους σχολική χρονιά και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που με τη σωστή προετοιμασία των ομάδων τους συμμετείχαν στους Σχολικούς Αγώνες και συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωσή τους.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και όλους τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που διαιτήτευσαν στα Σχολικά Πρωταθλήματα των Λυκείων και στους Αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.
Έτσι μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στα πιεστικά χρονοδιαγράμματα που μας έθεσε το ΥΠ.Π.Ε.Θ. και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τα Σχολικά Πρωταθλήματα και τους αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ».
Η ανταπόκριση και η συμμετοχή στις παραπάνω διοργανώσεις ήταν μαζική και θεωρούμε ότι οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν αποκόμισαν στοιχεία ανώτερης παιδείας που ο Αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσα από τη συμμετοχή, την προσπάθεια και το συναγωνισμό.

 

Ο Πρόεδρος της ΟΕΣΑ                                                                           Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής

Δρ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΕΙΔΑΣ

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.