forex trading logo

Εικόνα

248138_10200552338442511_1655085087_n.jpg
Επίσκεψη στο ΣΕΦ και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Την 1η Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών της Ε' και ΣΤ' τάξης του σχολείου μας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στα πλαίσια της ημερήσιας εκδρομής τους.
Η ξενάγησή μας στο ΣΕΦ ξεκίνησε με την προβολή βίντεο για την ιστορία του σταδίου, με ιστορική αναδρομή στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν λάβει χώρα στο στάδιο και με αναφορά σε σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού που συμμετείχαν σε αυτά. Κατόπιν οι μαθητές επισκέφτηκαν τους προπονητικούς και αγωνιστικούς χώρους του σταδίου, ενημερώθηκαν από προπονητές, παλαίμαχους αθλητές και ολυμπιονίκες και συνομίλησαν μαζί τους για τους κανόνες διάφορων αθλημάτων, τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού, ενώ είχαν ακολούθως την ευκαιρία σε ορισμένους χώρους να συμμετάσχουν και σε αθλοπαιδιές.
Επόμενος και τελικός σταθμός της εκδρομής μας ήταν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου οι μαθητές ξεναγήθηκαν στον χώρο της βιβλιοθήκης και του αναγνωστηρίου, ενώ στους υπαίθριους χώρους περπάτησαν κατά μήκος του μεγάλου καταπράσινου Πάρκου του Ιδρύματος απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της Αθήνας.

 

sef 1

 

sef 2

 

 

sef 3

 

sef 4

 

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.