forex trading logo

Εικόνα

DSCN0036.JPG
"ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΗ ΦΛΟΓΑ"

"ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΗ ΦΛΟΓΑ"
Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
στα πλαίσια προαγωγής του εθελοντισμού, του πνεύματος αλληλεγγύης και της ευαισθητοποίησης των παιδιών μας, σας προσκαλούμε όλους στη δράση
"ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΗ ΦΛΟΓΑ"
με στόχο την ενίσχυση της ΦΛΟΓΑΣ (Σύλλογος γονέων, παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες)
Σε μια λευκή μπλούζα τα παιδιά καλούνται να αποτυπώσουν με λόγια και σχέδια τι σημαίνει ΕΥΤΥΧΙΑ για το κάθε ένα (ένα παγωτό, ένα παιχνίδι, ένα βιβλίο, ένα λουλούδι, ένα ποίημα, οι φίλοι, η θάλασσα και ότι άλλο μπορεί να κάνει ευτυχισμένο ένα παιδί) και μας θυμίζουν τα μικρά πράγματα για τα οποία θα πρέπει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη.
Η ενέργεια μπορεί να γίνει είτε στο σχολείο είτε στο σπίτι. Οι δάσκαλοι που θα συμμετάσχουν θα ενημερώσουν τα παιδιά σχετικά με τη δράση και την ημέρα που θα δουλέψουν στις μπλούζες ώστε να τις φέρουν στο σχολείο.
Σε διαφορετική περίπτωση αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε μπορείτε να ετοιμάσετε την μπλούζα στο σπίτι.
Οι μπλούζες αυτές θα απλωθούν σε μια μεγάλη μπουγάδα και θα τεθούν προς πώληση σε συμβολική τιμή.
Τα χρήματα αυτά - μαζί με όποια άλλη δωρεά - θα αποτελέσουν τις εισφορές της δράσης μας για την ενίσχυση του συλλόγου ΦΛΟΓΑ.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα μαζευτούμε στην πλατεία της Φιλοστράτας όλοι οι φορείς που συμμετέχουμε στη δράση και θα απλώσουμε ευτυχία αποδεικνύοντας πως η δική μας ευτυχία μπορεί να δυναμώσει τη ΦΛΟΓΑ και να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη!
Οι εισφορές θα παραδοθούν σε εκπρόσωπο του συλλόγου ΦΛΟΓΑ ο οποίος θα παρευρισκεται την ημέρα του απλώματος.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και πιο ευτυχισμένο.

Ο διευθυντής, οι δάσκαλοι και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων

 

Μπορεί να είναι doodle κείμενο που λέει "ληληυμε Εντιλία otous Ajians ် เม็นกาพงน Πάρε εια χευлό μήoυanbl yanu naι έλα να tufpa prufpabisonpe οη tmA Ενοιλία thpeanin 216 Πρατεία Όοσράτά Οργανώνουν TnV υποστήριξη των 103OpKa Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων: Παιδικός σταθμός 10 & 20 Νππιαγωγείο, 10 & 20 Δημοτικό Συμμετέχουν ακόμη στη δράση τα κέντρα ξένων γλωσσών: Sophie's school, Κυριακή Σταμάτη, Πρωτοπορία .ό. Στρατηλάτηυ,ξύλλου ,Σύλλογος Γυναικών Αγίων Θεοδώρων ΚΑΠΗ Agiwv Θεοδώρων φλογα αATyфpy6 PV5 pous 40 XPONIA Δήμος Λουτρσκου- Περαγωρας- Αγίων θιοδωρων Δυναμώνουμε τη φλόγα της καρδιάς για τα παιδιά με καρκίνο"

 

 

 

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.