forex trading logo

Εικόνα

DSCN0039.JPG
Εκδήλωση γνωριμίας με το Μουσικό Γυμνάσιο

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας δια του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου όπως κάθε χρόνο, οργανώνουν και φέτος «Μουσική Εκδήλωση ? Πρόσκληση» προς τους μαθητές/τριες της έκτης τάξη (ΣΤ΄ τάξης) των Δημοτικών σχολείων της Κορινθίας.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι, να γνωρίσουν οι μαθητές/τριες το Πρόγραμμα Σπουδών και τις Δράσεις του Μουσικού Σχολείου, το οποίο μέσα από την επιστημονική γνώση των εκπαιδευτικών, συντελεί ώστε να αφυπνιστεί η μουσικότητα και η δημιουργική εκμάθηση της μουσικής.

Η προσκλητήρια εκδήλωση σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου-Κόρινθος), στις 12 Μαΐου 2015 και ώρα 9.00-11.00.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε , να το δηλώσετε μέχρι την Δευτέρα 27-04-2015 και ώρα 12:00 στην κα. Αριστέα Καλογεροπούλου, Υπ. Σχ. Δραστηριοτήτων Β-θμιας εκπαίδευσης Κορινθίας με mail ή τηλεφωνικά

( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ? και 27410- 77036)

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.