forex trading logo

Εικόνα

DSCN0054.jpg
Aφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη-Ε΄ τάξη

Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, οι μαθητές της Ε' Τάξης μάς αποχαιρέτησαν με μία μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στον Νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη. Στα πλαίσια της παράστασης, τα παιδιά απήγγειλαν αποσπάσματα από την ποιητική συλλογή «Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας». Επίσης, τραγούδησαν, χόρεψαν και δραματοποίησαν μερικά από το πλήθος των ποιημάτων του που έχουν μελοποιηθεί. Ακόμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, στήθηκε μία έκθεση με τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών εμπνευσμένες από τα ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη που διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Την παραπάνω γιορτή επιμελήθηκαν οι δασκάλες των τμημάτων της τάξης Τσολίγκα Λαμπρινή και Φραντζή Αγγελική σε συνεργασία με την καθηγήτρια της Μουσικής Μπαρλιά Ευαγγελία, την καθηγήτρια της Θεατρικής Αγωγής Πουρή Παναγιώτα και τον καθηγητή Εικαστικών Αγγελόπουλο Γεώργιο.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την κα Λαγάκη Σταυρούλα για την σημαντική συμβολή της στο στήσιμο του σκηνικού και τον κ. Χριστακόπουλο Κώστα για την τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της γιορτής μας.

 

γιορτή λήξης Ε  γιορτή λήξης ε

 

γιορτή λήξης ε 2

 

 

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: joomla themes  Valid XHTML and CSS.